top of page

Több mint 25 év tapasztalat és több rangos szakmai elismerés

Stúdiónkat 2000-ben alapítottuk. Családi vállalkozásként, együttműködve
és egymás ismereteit, tapasztalatait 
kiegészítve úgy éreztük, hogy közösen összetettebb és átfogóbb segítséget nyújthatunk 
„szeretett otthonok” kialakításában.

 

Ezen elképzelés megvalósításához a faipar tudományát és művészetét 

társítottuk a lakberendezés és 

belsőépítészet útmutatásával és 

támogatásával.

Célunk, egyéniségednek és igényeidnek megfelelő személyre szabott élettér létrehozása, amely az esztétikai élmény kiemelt fontosságáról vall és egyfajta olyan klasszikus értékőrzésről, amely állandóan változó világunkban harmóniát és biztonságot áraszt.

Fordulj hozzánk bizalommal

Bánhalmi Gábor

Bánhalmi Gábor

ügyvezető, okl. faipari mérnök
bútortervezés - bútorkészítés

Szeretek szép és praktikus bútorokat tervezni. Szeretem a fát. Fontos számomra, hogy bútoraink kellemes érzéseket váltsanak ki az emberekből, lenyűgözően hasson rájuk a fa erezete, a nemes anyagok szépsége és a forma finom eleganciája. Olyannyira, hogy késztetést éreznek arra, hogy megérintsék, végig simítsák és birtokukba vegyék őket. 

A magas minőségű kidolgozás, a kényelmi funkció és a jól működő mozgató mechanizmusok ma már mind az igényes bútorok természetes velejárói. Az ilyen bútorok örömteli élményeket és értéket adnak a tulajdonosaiknak.

Bánhalmi Erzsi

lakberendező 

Szeretem a színeket, a harmonikus tereket, a változatosságot és a felfedezést. Minden megkeresés egy újabb izgalmas történet és alkotás kezdete. A közös tervezés és az elképzelések formába öltése mindig örömteli várakozással tölt el. Keresek, kutatok, jövök-megyek, számolok, tervezek és csapatot koordinálok.
 
Célom, hogy egy-egy praktikus ötlet segítségével egészen a falak áthelyezéséig olyan otthont teremtsünk közösen, amely elégedettséget, boldogságot és örömöt nyújt az ottlakók számára.
 

Ügyfeleink, kedves ismerőseink mondták rólunk:

„Köszönöm az ebédlő bútor szett vásárlása során, számunkra nyújtott segítséget. Az egyedi tervezést, az erre fordított időt és energiát, a gyártási minőségre való odafigyelést, beszerzés, szállítás, a tökéletes logisztika megszervezését és a teljes projekt ideje alatti rugalmasságot. Maximálisan elégedettek vagyunk a termék minőségével, a lakásunk új arculatot kapott ettől a néhány bútordarabtól. Örülök, hogy Őket választottam.” 

Tenkő Árpád, Fót


„Évekkel ezelőtt éppen új lakásunkat szerettük volna berendezni, de a boltokban nem találtunk az elképzelésünknek megfelelő bútorokat, amikor egy BNV Bútorkiállításon felfedeztük a fóti Origo Design bútorait. Megrendelésre szép klasszikus és egyedi modern stílusú bútorokat is készítenek. Jó érzés, hogy az azóta eltelt idő alatt bútorainkat együtt terveztük és soha nem csalódtunk a végtermékben sem. Minőségi alapanyagból minőségi bútorokat kaptunk, mindig határidőre. Mára már szinte az egész lakásunkat az Origo Design bútoraival rendeztük be.” 

Meleg Margit, Budapest
 

bottom of page