top of page
Előtér
Nyaraló
Konyha
Háló L1m1
Hálószoba
Fürdő

Praktikum és komfort 

Belsőépítész tervei alapján valósult meg a visszatérő kedves megrendelőnk apartman nyaralójának berendezése. 

A modern vonalvezetésű funkcionális bútortervezés egyedi megjelenésű, a személyes igényeket jól kielégítő bútorok elkészítését eredményezte. 
 

Belsőépítész tervezés - egyedi bútorkészítés

Egyedi bútor tervezés és bútorkészítés,

 lakberendezési ötletekkel fűszerezve

Modern lakás
Modern lakás
Modern otthon
Modern lakás
Gyerekszoba
Gyerekszoba

4 az 1-ben

Előszoba, konyha, étkező és nappali egy térben. A kétgyermekes fiatal pár igényei alapján készült el a Római parti lakás felújított lakrészeinek berendezése.

Az előszoba, a konyha és a gyerekszoba már régebben elkészült, az étkezőt és a nappalit 

kellett úgy kialakítani, hogy minél több tárolóhely legyen.

Az egyedi tervezésű bútorok formai megjelenését és a színvilágát  NEXTON tálalószekrény határozta meg, amely az egyik "madeinhungary" kiállításon nagyon megtetszett a pár hölgytagjának. 

 

Fiatalos, férfias minimál

Nappali-étkező
Tolóajtós szekrény
Dohányzóasztal
Fiókos médiatároló
Dolgozósarok
Hálószoba bútor

Egyéni igényekhez igazodva

Visszatérő kedves megrendelőnk fia ilyen stílusban képzelte el 58 nm-es lakása hangulatát. A mai trendnek megfelelő modern, de időt álló forma, elegáns, letisztult vonalvezetésű bútorokkal. Legyen különleges, egyedi, sok tároló hellyel, funkcionális és mégis légies. A tágas, világos nappali – étkező – dolgozóként is funkcionál. Fontos elvárás volt, hogy a dolgozó sarok és a ruhásszekrény beleolvadjon a környezetébe. A Nexton étkező székhez bővíthető asztal lett tervezve. Az ággyá alakítható design kanapé és a székek kárpit anyaga egyezik. A szürke-fehér mintás tapéta és már adott volt. Ehhez a stílushoz, színvilághoz kellett megtervezni a bútorokat. A csokoládébarna furnéros bútorok fekete üvegfelületekkel lettek kombinálva. A kiegészítő domináns narancs árnyalat pompásan kiegészíti a bútorok és a tapéta színvilágát. Az ágyneműtartós ágy melletti bútorok légiesen falra szereltek. Az őzbarna bútorok frontja meggypiros üveg. Az ágy háttámlája krémszínű bőrkárpittal van bevonva. A fékező mechanikával működő ajtók és fiókok a bútorba mart, rejtett fogantyúval nyílnak.

bottom of page