Belsőépítész tervezés - egyedi bútorkészítés

Praktikum és komfort 

Belsőépítész tervei alapján valósult meg a visszatérő kedves megrendelőnk apartman nyaralójának berendezése. 

A modern vonalvezetésű funkcionális bútortervezés egyedi megjelenésű, a személyes igényeket jól kielégítő bútorok elkészítését eredményezte. 
 

Egyedi bútor tervezés és bútorkészítés,

 lakberendezési ötletekkel fűszerezve

4 az 1-ben

Előszoba, konyha, étkező és nappali egy térben. A kétgyermekes fiatal pár igényei alapján készült el a Római parti lakás felújított lakrészeinek berendezése.

Az előszoba, a konyha és a gyerekszoba már régebben elkészült, az étkezőt és a nappalit 

kellett úgy kialakítani, hogy minél több tárolóhely legyen.

Az egyedi tervezésű bútorok formai megjelenését és a színvilágát  NEXTON tálalószekrény határozta meg, amely az egyik "madeinhungary" kiállításon nagyon megtetszett a pár hölgytagjának. 

 

Modern klasszikus

Klasszikus otthon, modern életvitellel

Az új építésű herceghalmi kertvárosi ház modern és hagyományos funkciókat egyaránt kielégítő lakótereinek hangulatát, a tradicionális műbútorasztalos minőségű egyedi bútorok egyenesek és ívek találkozásából adódó formájának finom eleganciája, és a klasszikus stílus elemeket hordozó lakberendezési

kiegészítők harmonikus egysége adja.

 

Praktikus kis lakás egyéni igényekre szabva

Nagy belmagasságú, 34 nm-es régi bérlakás, ami a mérete ellenére, komfortos, világos és meleg hangulatú lett.  Egy fiatal első otthona.  Egy lakberendező részére különleges kihívás egy 20 nm-es szobában 3 funkciót - nappali, háló és dolgozó- megtervezni úgy, hogy praktikusság mellett optikailag nagyobbnak tűnjön.

Az igény: sok rejtett szekrény két ember részére, a nappalit és a hálót térben elkülöníteni, de vizuálisan átlátható legyen.  A térérzet ne csökkenjen. A nappalit a hálótól nyitott polcrendszer választja el, amibe egy lenyitható ajtajú otthoni iroda is került.

Az 1m magas dobogóra emelt ágyneműtartós ágy jobb oldalán lévő tárolók teteje felnyitható. A feljutást egy kihúzható, egymáshoz rögzíthető lépcső és görgős lábú, vastag „járólap” biztosítja. Alá görgős mobil tárolók kerültek. Az ággyal szembe tolóajtós gardróbszekrényt terveztünk. A moha-zöld fal és a padló természetes fa felületét jól kiegészíti a bútorok sötét-világos (mokka-krém) kontrasztja.

Fiatalos, férfias minimál

Visszatérő kedves megrendelőnk fia ilyen stílusban képzelte el 58 nm-es lakása hangulatát. A mai trendnek megfelelő modern, de időt álló forma, elegáns, letisztult vonalvezetésű bútorokkal. Legyen különleges, egyedi, sok tároló hellyel, funkcionális és mégis légies. A tágas, világos nappali – étkező – dolgozóként is funkcionál. Fontos elvárás volt, hogy a dolgozó sarok és a ruhásszekrény beleolvadjon a környezetébe. A Nexton étkező székhez bővíthető asztal lett tervezve. Az ággyá alakítható design kanapé és a székek kárpitanyaga egyezik. A szürke-fehér mintás tapéta és a neon-zöld konyha már adott volt. Ehhez a stílushoz, színvilághoz kellett megtervezni a bútorokat. A csokoládébarna furnéros bútorok fekete üvegfelületekkel lettek kombinálva. A kiegészítő domináns narancs árnyalat pompásan kiegészíti a bútorok és a tapéta színvilágát. Az ágyneműtartós ágy melletti bútorok légiesen falra szereltek. Az őzbarna bútorok frontja meggypiros üveg. Az ágy háttámlája krémszínű bőrkárpittal van bevonva. A fékező mechanikával működő ajtók és fiókok a bútorba mart, rejtett fogantyúval nyílnak.