top of page
Előtér
Nyaraló
Konyha
Háló L1m1
Hálószoba
Fürdő

Belsőépítész tervezés - egyedi bútorkészítés

Praktikum és komfort 

Belsőépítész tervei alapján valósult meg a visszatérő kedves megrendelőnk apartman nyaralójának berendezése. 

A modern vonalvezetésű funkcionális bútortervezés egyedi megjelenésű, a személyes igényeket jól kielégítő bútorok elkészítését eredményezte. 
 

Modern lakás
Modern lakás
Modern otthon
Modern lakás
Gyerekszoba
Gyerekszoba

Egyedi bútor tervezés és bútorkészítés,

 lakberendezési ötletekkel fűszerezve

4 az 1-ben

Előszoba, konyha, étkező és nappali egy térben. A kétgyermekes fiatal pár igényei alapján készült el a Római parti lakás felújított lakrészeinek berendezése.

Az előszoba, a konyha és a gyerekszoba már régebben elkészült, az étkezőt és a nappalit 

kellett úgy kialakítani, hogy minél több tárolóhely legyen.

Az egyedi tervezésű bútorok formai megjelenését és a színvilágát  NEXTON tálalószekrény határozta meg, amely az egyik "madeinhungary" kiállításon nagyon megtetszett a pár hölgytagjának. 

 

Nappali-étkező
Tolóajtós szekrény
Dohányzóasztal
Fiókos médiatároló
Dolgozósarok
Hálószoba bútor

Fiatalos, férfias minimál

Visszatérő kedves megrendelőnk fia ilyen stílusban képzelte el 58 nm-es lakása hangulatát. A mai trendnek megfelelő modern, de időt álló forma, elegáns, letisztult vonalvezetésű bútorokkal. Legyen különleges, egyedi, sok tároló hellyel, funkcionális és mégis légies. A tágas, világos nappali – étkező – dolgozóként is funkcionál. Fontos elvárás volt, hogy a dolgozó sarok és a ruhásszekrény beleolvadjon a környezetébe. A Nexton étkező székhez bővíthető asztal lett tervezve. Az ággyá alakítható design kanapé és a székek kárpit anyaga egyezik. A szürke-fehér mintás tapéta és már adott volt. Ehhez a stílushoz, színvilághoz kellett megtervezni a bútorokat. A csokoládébarna furnéros bútorok fekete üvegfelületekkel lettek kombinálva. A kiegészítő domináns narancs árnyalat pompásan kiegészíti a bútorok és a tapéta színvilágát. Az ágyneműtartós ágy melletti bútorok légiesen falra szereltek. Az őzbarna bútorok frontja meggypiros üveg. Az ágy háttámlája krémszínű bőrkárpittal van bevonva. A fékező mechanikával működő ajtók és fiókok a bútorba mart, rejtett fogantyúval nyílnak.

Modern klasszikus otthon
Modern klasszikus otthon
Modern klasszikus otthon
Modern klasszikus otthon
Modern klasszikus otthon
Modern klasszikus otthon

Modern klasszikus

Klasszikus otthon, modern életvitellel

Az új építésű herceghalmi kertvárosi ház modern és hagyományos funkciókat egyaránt kielégítő lakótereinek hangulatát, a tradicionális műbútorasztalos minőségű egyedi bútorok egyenesek és ívek találkozásából adódó formájának finom eleganciája, és a klasszikus stílus elemeket hordozó lakberendezési

kiegészítők harmonikus egysége adja.

 

bottom of page