top of page
Előtér
Nyaraló
Konyha
Háló L1m1
Hálószoba
Fürdő

Belsőépítész tervezés - egyedi bútorkészítés

Praktikum és komfort 

Belsőépítész tervei alapján valósult meg a visszatérő kedves megrendelőnk apartman nyaralójának berendezése. 

A modern vonalvezetésű funkcionális bútortervezés egyedi megjelenésű, a személyes igényeket jól kielégítő bútorok elkészítését eredményezte. 
 

Szépségszalon
Szépségszalon
Szépségszalon
Szépségszalon
Szépségszalon
Szépségszalon

Belsőépítészet - Szépségszalon

A fekete - fehér eleganciája

Egyik belsőépítészeti munkánk gyümölcse, a 100 nm-es Heaven In Style belvárosi Szépségszalon hangulatos és funkcionális kialakítása (fodrász – manikűr – pedikűr – kozmetika – masszázs - szolárium). A tulajdonos a hűvös és klasszikus, mindig elegáns párost, a fekete-fehér színt választotta.  A monokróm színeket a szürke és ezüst árnyalatokkal kombináltuk. A meleg színeket a termékek és a dekorációk biztosítják. A padlóburkolat választásánál figyelembe kellett venni, hogy erős igénybevételnek lesz kitéve. 
A kiválasztott fodrászbútorok és székek minimál stílusához igazítottuk az egyedi tervezésű magasfényű bútorokat. A meglévő, íves recepciós pult fel lett újítva. A fehér fényes felületet még elegánsabbá tette, a fekete steppelt, Swarovski kristály gombokkal díszített műbőr, amit kiemel a tetőbe süllyesztett világító ledszalag. A bútor oldalához üvegvitrint illesztettünk. A pedikűr részt ezüstszürke függöny választja el a tértől.
Fontos szempont volt belsőépítészetileg megvalósítani a helyiségek tágas elrendezését, hogy minden munkaterületen kényelmesen elférjenek a dolgozók. A vendégek egymástól részben legyenek elszeparálva, hogy otthonosan érezzék magukat. A funkcionalitás mellett a fényforrások mennyisége, az energiatakarékos izzók színhőmérséklete szintén hozzájárul, a kellemes közérzethez. 
A kozmetikai helyiségben a szemben lévő falakra nagyméretű tükrök kerültek, amivel varázslatos hatásokat értünk el. Minden megkétszereződött, hatására nagyobbnak érezzük a teret és mellette növeli a fény mennyiségét.
A krémszínű fal visszafogott eleganciáját remekül kiegészíti a meleg tónusú, aranybarna textil tapéta és egyben kiemeli a rombuszmintás tükröt.

bottom of page